söndag 20 januari 2013

Barnkalas och det som hör till.......

I dag har det vankats barnkalas hos Casa De Magnolia ;) Två 5-åringar som med en mycket stark vilja om hur det vill ha det ska samsas med idéer kring dekorationer som ballonger, serpentiner, tårtljus och godispåsar.....Pust! Men OJ, vad bra de blev. Både E och M var mycket nöjda och njuter nu av presenterna de fick.

Innan gästerna kom övade vi på vad man skulle säga när man öppnar dörren. Jo, då säger man välkommen! innan man sliter paketet ur handen på den som ska ge ;) Så gick det till förra året...... Detta året blev det nåt annat. Det blev just ett "Välkommen" sedan backade de tillbaka och väntade fint på sina presenter som de sen gick och gömde i ett hörn för att öppna när alla var samlade. Så söta så!!

Detta var även det första året föräldrarna valde att lämna sina barn helt åt festarrangörerna......
Ganska skönt om man får säga så, annars har man ju fullt upp med att dels rodda kalaset och sen även vara en social skön prick med föräldrarna. Inte för att vi har några problem med sociala fobier men kalaset i sig tar ju en del tid i anspråk ;)

Festarrangörerna :)

Konll och Tott ;)

Lekledare tillika storasyster ;)  och present öppning
Nu blir det att chilla lite i soffan och njuta av resterade timmar i vaket tillstånd (dock ej så många). Har satt mannen på damsugning av glitterströ, ballongbitar och chips. Kan nog till och med tänka mig en god kopp yoga thé och raggsockor ;)

Ha det gott!
  

Inga kommentarer: