söndag 10 februari 2013

Att dansa eller inte dansa, det är frågan.....

Då var det dagen D, flickorna har länge längtat efter denna dag då de skulle få börja dansen på Funky Kidz. Glada i hågen byttes det om till danskläder. Mycket noga att inte ha samma färg på linnena ;) för då skulle de se lika dana ut, det ville inte M idag. Väl framme skuttade de in och tog av sig ytterkläderna..... Häftigt var att det fanns leksaker utanför danslokalen. Där började det roliga :)
Snart börjar dansen ;) Samling på prickarna....so far so good :)


Strax efter att fröken ropat upp alla namnen på kidzen och delat ut pins med deras namn på var det som om allt de roliga sköljdes bort, ingen av dem tyckte det var någon idé att dansa.  Det var då det var dax för den ömma mamman att träda in. Jag fick fint sätta mig i ringen och ställa mig på linjen och dessutom dansa som en tiger, vad gör man inte för barnen :)Lite snabbt kilade jag i väg och när jag kom tillbaka satt båda ungarna i knät på P. Under tiden jag var borta hade de sagt att de istället ville spela fotboll, GHAAAA! Jaha, då får vi svida om till dojjor med dubbar i stället för sockeplast :) 


Väl slut på lektionen fick de varsin CD och ballongen som de mest av allt ville ha. En ballong som man gör vad som helst för att få ha.......... Inte nog med detta spektakel, vi åkte sen vidare till en blomsterhandel i stan. Flickorna som troligen sover med ballongerna nu tog dem med sig in i växthuset. Gissa vad som händer....E tappar sin och upp den far och sätter sig i i taket. Den äldre herren som äger butiken plockar gladeligen fram en stege och klättrar högt högt upp för att ta ner dyrgripen. EN SÅN DAG ;) Det händer nästan alltid något spännande :)                                         

 E ser med spänning på när ballongen räddas!


ÄNTLIGEN.........


Nu får vi lov att tacka mannen som efter en hjälteinsats hade räddat E:s ballong! Tack!


Vi rekommenderar er alla att nu och för all framtid handla era blommor på Solhaga Garden center i KBA :)

Det var denna dagen det. Nu ska vi njuta av lugnet en stund, god natt!Inga kommentarer: