torsdag 26 februari 2015

I förkylningstider...

...måste man pigga upp sig på något sätt och vad passar inte bättre än att surfa runt och hitta vackra och fina hem? Jag hittade denna finingen på Alvhem mäkleri, lägenheten ligger på Olivedalsgatan 16, Linnéstaden i Göteborg, accepterat pris 2 995 000 kr.

Som ni snart kommer förstå fokuserar jag en del på Feng Shui, dels för att öva mitt öga och mina nyvunna kunskaper och dels för att bidra med lite tips.


Kolla in det fina sideboardet som står bredvid fönstret, känns skönt för ögat att de har "buntat" i hop accessoarerna i samma färgskala på ett ställe!

Jo, men trenden fortsätter. 50 nyanser av grått håller tydligen i sig. Men snyggt och fint är vad det är! Här står soffan i kraftposition och du har uppsikt över dörren, bra! Man känner sig förmodligen trygg av att sitta där och inte vänd mot en ingång eller ett fönster... Chi (energin) flödar troligen fritt i denna mysiga lägenhet:)


I denna fina arbetshörna, sitter du vänd mot ingången och får då heller inte koll på vad som händer bakom ryggen - kan för en del, kännas oroligt. 
Inga kommentarer: