tisdag 24 februari 2015

Feng Shui - att sova gott...

Sovrummet sägs vara vårt näst viktigaste rum i huset efter hallen enligt Feng Shui.  Sover du dåligt?  Det skulle kunna bero på många olika faktorer.

Enligt Feng Shui kan det bland annat handla om:

1. att ställa huvudändan mot  den vägg i rummet som är en kraftposition, alltså den vägg där i från du kan se dörren eller ingången till sovrummet för att ha uppsikt.

2. har du en tung stor lampa över sängen kan det vara en anledning till att du sover oroligt. Känslan av att inte veta om den KAN ramla ner är lite läskig.

3. undvik att ha något ovan huvudet som hyllor eller stora saker på hyllan. Även här kan vi ha en undermedveten känsla av att det kan ramla ner på oss.

5. tänk på vilka färger du har i ett sovrum, färger avger energier av olika sort. Färgerna på bilderna nedan är lugna sköna färger och inger ett lugn.
Bilden ovan är lånad från den härliga bloggen trendsparnarna

Men som sagt att man sover dåligt behöver ju inte bara bero på hur det är möblerat i sovrummet eller vad du har för färger det kan ju vara andra faktorer som påverkar. Men prova, det kan hjälpa ;)

Sov gott!
Kram

1 kommentar:

My sa...

Hej Rebecca! Det var så roligt att träffa dig och de andra i helgen. Vad kul också att du har en blogg så att man kan följa dig :) Jag hoppas vi ses igen, jag överväger att gå steg 2 nu i april, men har inte riktigt bestämt mig än, håller ju på att landa efter första kursen, har varit helt slut på jobbet de senaste dagarna.. ;) Ha det bra! Kram My