tisdag 3 november 2015

Nu är det dags att "värma" till det i inredningen.

Det är ingen överraskning direkt att vintern är på "G" ;) November är en vintermånad och nu är vi redan där....  För oss i södra Sverige har hösten varat en längre period nu och träden är ljuvliga med alla gula blad. 

Hur har ni det i Norr? Känns det som vinter ännu?


Hur som helst, nu är det hög tid att vinterbona inomhus. När mörkret och kylan kommer blir det mycket yin kvalitet där ute. Då vill vi göra det mysigt inomhus och vi måste tillföra yang kvaliteter. Vi tänder ljus, varvar ner (ska vi tydligen göra, men jag vet! Det är inte lätt) och gör det varmt och mysigt omkring oss.

Vi vill tillföra yang inomhus in med hjälp av ljus av olika sort. Jag föredrar varmvit ljuskälla men framför allt ett hederligt gammalt stearinljus. 

 Med hjälp av lite varmare färger och material kan du skapa den där sköna och mysiga känslan som vi behöver för att varva ner. Mässing skapar värme och tillför yang till inredningen. 

Bilderna är tagna i min tonårings rum. Hon hade fram tills i dag blå och vit färgsättning på textilierna men nu känns det helt rätt att värma till det lite inför den kommande vintern. 

Hoppas att ni får till inomhusstassen i ert rum ;)
Kram
1 kommentar:

Ekenäsliv sa...

Så fint sovrum!!
Filten med bollarna på var ju bara underbar, vart hittar man den?
Å, vill helst bara krypa under täcket igen känner jag...
Ha en fin dag!
Kram Anna