måndag 15 juni 2015

En helg med Feng Shui

Nu är jag tillbaka efter ett kortare uppehåll :) Denna långhelg har gått i Feng Shui´s tecken. Nu har jag avklarat del tre av fyra på vägen mot en framtid som Feng Shui konsult.

Denna gång handlade det bland annat om Space Clearing. Enkel förklarat är det att hålla ordning och reda omkring sig, undanplockat och rent. I bland kan det räcka att göra om/möblera om lite i rummet för att känna en förändring. Men man kan givetvis gå på djupet och rensa bort gammal energi som man också kan uppleva i ett rum eller i hela huset. Då föreslår jag att ni kontaktar en Feng Shui konsult som kan hjälpa er ;)

Med negativa energier kan menas att man tex varit sjuk ett längre tag och behöver rensa ut de negativa energier som samlats i ett rum.


Rent och fräscht, in med energihöjare som vitt och växter.

Jag kan berätta om en tid i mitt liv som jag hade svårt för att somna, varje gång jag gick in i sovrummet kände jag den negativa känslan jag upplevt ett längre tag. Det är klart att mycket av det hela satt i mina tankar men en sådan enkel förändring som att ändra om lite i sovrummet fick energierna att förändras något. 


Håll ytan ren och fin, här finns energihöjare som växter, belysning och en vacker spegel.

Samtliga bilder kommer från Pinterest.

Känner ni som jag, luftigt, skönt och ljust :)

1 kommentar:

Malin sa...

Jag är väldigt intresserad av Feng shui och inredning. Googlade runt nu när vi ska hänga tavlor på väggen i trappan och hittade hit till din blogg aom har ett väldigt fint namn :) (min dotter heter Magnolia i andranamn)
Har även letat runt lite på olika utvildningar. Vad går du för utbildning nu? :)